payment module 2CheckOut

ZOMERKORTING !   50,00 € korting op ALLE CAR RADIOS + HD-achteruitrijcamera + Draadloze verbinding  

Onze verbintenissen aan u

Bij Player-gt streven wij ernaar u een zo hoog mogelijke kwaliteit van dienstverlening te bieden en garanderen wij de kwaliteit van alle producten die op ons platform beschikbaar zijn.

Om u gerust te stellen voordat u een aankoop doet - en ook nadat uw goederen zijn geleverd - volgt hier een lijst van beloften die wij aan elke klant doen wanneer hij/zij bij ons winkelt.Wij zijn een 100% Engels bedrijf

Player-gt is een 100% Engels bedrijf. Dit betekent dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen, zoals vereist door de Engelse wetgeving.

Dit betekent ook dat wanneer u een vraag hebt, u altijd in contact zult zijn met iemand die Engels spreekt. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over het wachten op uw leveringen die hun weg over de wereld naar u toe vinden!Ons team is gekwalificeerd om elke vraag te behandelen, elke stap van het proces

Wanneer u bij ons winkelt, staat ons deskundige, ervaren en gepassioneerde klantenserviceteam altijd voor u klaar: voor, tijdens en na het plaatsen van uw bestelling.

Van het moment dat uw producten worden samengesteld door professioneel opgeleide technici hier in het Verenigd Koninkrijk, tot het volgen en expres leveren van uw aankopen aan uw deur zonder horten of stoten, zorgen wij ervoor dat uw ervaring met Player-gt.nl consistent soepel, en consistent betrouwbaar is.Niet tevreden met uw aankoop? We betalen u terug.

Uw tevredenheid is onze nummer 1 prioriteit. Dat gezegd hebbende, weten wij dat online aankopen soms anders kunnen uitvallen dan u had verwacht!

Bij Player-gt.nl vinden we het niet erg als u van gedachten verandert, of zelfs als u gewoon niet tevreden bent met uw aankoop.

Met ons 30 dagen retourbeleid kunt u snel, gemakkelijk en zonder kosten retourzendingen, omruilingen en terugbetalingen krijgen.Ons streven naar kwaliteit en waarde

Betaalbare prijzen zijn geen excuus voor slechte kwaliteit. Daarom doen wij ons uiterste best om onze producten tegen de beste prijs op de markt aan te bieden, zonder ooit te beknibbelen op duurzaamheid en bouwkwaliteit.

Wij streven ernaar u de beste waarde voor uw geld te geven. Elke dag. Elk product op onze palyer-gt is speciaal gekozen vanwege de hoge normen op het gebied van veiligheid, onderhoudsgemak en repareerbaarheid.

En om nog meer waar voor uw geld te krijgen, hoeft u niet verder te zoeken dan onze regelmatige kortingen en ons getrouwheidsprogramma!Snelle hulp, voor en na uw aankoop

Wij zitten in een niche, en we weten dat de meesten van ons niet veel tijd besteden aan het online kopen van auto-accessoires. Daarom bieden wij deskundige begeleiding om u te helpen de producten te kiezen die het best bij uw behoeften passen. Wij kunnen u ook helpen ze te installeren en te gebruiken - en ze in topconditie te houden.

Ons ondersteuningsteam is elke dag van 8 uur 's morgens tot 5 uur 's middags beschikbaar om u te helpen met al uw vragen over uw producten.

U kunt deelnemen aan onze live webchat voor hulp bij het vinden van het perfecte product voor u, en zodra uw aankoop is geleverd, kunt u gebruik maken van ons online contactformulier om contact met ons op te nemen voor alle vragen die u zou kunnen hebben. Welke manier u ook kiest om contact met ons op te nemen, u kunt er zeker van zijn dat ons team snel zal reageren.